ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pregled novic

VELENJSKI KARATEISTI ODLIČNI NA EKIPNEM DRŽAVNEM PRVENSTVU 2022

NOVICE 14.06.2022
V nedeljo, 12. 6. 2022 so se člani Karate kluba Velenje odpravili na Ekipno državno prvenstvo 2022 in 2. državno pokalno tekmovanje KZS za PARA karate.
Preberi več...

SABLJAŠKI KLUB RUDOLF CVETKO Z NOVIM VODSTVOM!

NOVICE 13.06.2022
Člani Sabljaškega kluba Rudolf Cvetko so v nedeljo, 5.6.2022 na skupščini izvolili nov izvršni obor. Predsednik kluba je tako postal Klemen Špeh, sekretarka Jerneja Čretnik in blagajnik Tadej Knez.
Preberi več...

VELENJSKI SABLJAČI ODLIČNI NA SLOVENSKI VETERANSKI SABLJAŠKI LIGI

NOVICE 13.06.2022
V Kamniku je v soboto, 4.6.2022, pod okriljem sabljaške sekcije Športnega društva Šport Aktiv Kamnik potekal zadnji krog veteranske lige v vseh treh orožjih.
Preberi več...

[STRELJANJE] PO TIRŠKOVI ZASLUGI ŽE PRVI DAN MEDALJA

NOVICE 08.06.2022
Že prvi dan svetovnega pokala v parastrelstvu v francoskem Chateaurouxu slovenska ekipa do prve medalje po zaslugi Frančka Gorazda Tirška.
Preberi več...

VELENJČANI V BUDIMPEŠTI NA MADŽARSKEM NASTOPILI NA WAKO WORLD CUPU!

NOVICE 06.06.2022
Staša Lipnik je postala najboljša članica v Light Contactu Svetovnega pokala z zmagama v kategorijah LC -70kg in +70kg, Luka Krel pa je osvoji 1. mesto v kategoriji LC -89kg!
Preberi več...

[ROKOMET] DRŽAVNI PRVAKI IN PODPRVAKI

NOVICE 06.06.2022
Ekipi kadetov in mladincev RK Gorenje Velenje sta se po koncu te sezone veselili odličja. Kadeti so postali državni prvaki, mladinci pa z odličnim drugim mestom v 1. državni ligi za mladince, državni podprvaki.
Preberi več...

VELENJSKI ATLETI ODLIČNI NA EKIPNEM PRVENSTVU SLOVENIJE ZA ČLANE IN ČLANICE

NOVICE 06.06.2022
Velenjski atleti so se odlično odrezali na Ekipnem prvenstvu Slovenije za člane in članice, ki je potekalo pretekli vikend v Celju. Skupno se člani dosegli ekipno 4. mesto, članice pa ekipno 6.mesto.
Preberi več...

MATIC BIZJAK JAMBROVIĆ PONOVNO REKORDEN,NAJYA HANA JUKIĆ IZPOLNILA NORMO ZA EYOF

NOVICE 06.06.2022
V kranjskem pokritem olimpijskem bazenu je minuli konec tedna potekal zelo močan mednarodni miting MM Kranj 2022. Med večino najboljših Slovencev so nastopili tudi tuji plavalci in plavalke.
Preberi več...

SI ŽELIŠ OPRAVLJATI DELO ŠPORTNEGA ANIMATORJA?

NOVICE 02.06.2022
Si športnik/-ca po duši, obožuješ delo z otroci, si komunikateven/-a, odgovoren/-a, samoiniciativen/-a? Če si na vse odgovoril/a z da, potem si pravi/-a za nas. Prijavi se in opravljal počitniško delo v duhu športa in zabave!
Preberi več...

VELENJČANI ODLIČNI NA FINALU POSAMIČNEGA ATLETSKEGA PRVENSTVA ZA SREDNJE ŠOLE

NOVICE 30.05.2022
V četrtek, 26. 5. 2022 je v Mariboru potekalo finale posamičnega atletskega prvenstva za srednje šole. Dijaki in dijakinje Šolskega centra Velenje, ki so tudi člani Atletskega kluba Velenje so se odrezali odlično.
Preberi več...

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak