ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Uspešno izpeljane Športne igre zaposlenih 2020

NOVICA 05.10.2020



 Namen projekta, ki ga OKS - ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom. Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah oin je zasnovan, kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu in sicer: mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis in tek ter ostale aktivnosti po izboru udeležencev.

Tudi letošnje leto smo v Regijski pisarni OKS-ZŠZ, katere funkcijo opravlja Športna zveza Velenje, kljub situaciji uspešno organizirali in ivedli Športne igre zaposlnih. Tokrat v malo manjšem obsegu a nič manj zabavno za udeležence. Zaposlenih različnih podjetij so se pomerili v malem nogometu, košarki in tenisu. Druženje ob koncu dogodka je letos sicer odpadlo je pa vsak udeleženec prejel majico, pijačo in kupon za kosilo.

Hvala vsem tekmovalcem za udeležbo in upamo, da se naslednje leto vidimo zopet v tako velikem številu kot je bila to navada prejšnja leta.

 

Foto: Nika Geršak Foto: Nika Geršak Foto: Nika Geršak Foto: Nika Geršak

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak