ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Ženski rokomet - Ajdovke premočne za naša dekleta

NOVICA 19.10.2020



Članska ekipa Žrk Velenja je do šestega kroga odigrala štiri tekme. Od tega so se na dveh tekmah članice velenjskega kluba veselile zmage. Ajdovščina je v Velenje prišla kot trenutno vodeča ekipa lige in poleg Krima še edina neporažena ekipa.

Tekmo so bolje odprle gostje in v 3. minuti povedle z rezultatom 2:0. Gostje so vodile celoten prvi polčas, vendar so jim dekleta vseh 30 minut nudila dober odpor. Rezultat prvega polčasa je bil 10:13 v korist deklet iz Ajdovščine.

V drugem polčasu so gostje izkoristile nezbranost velenjskih punc v obrambi in z lahkimi zadetki v 39. minuti prišle na 9 golov prednosti. Velenjčanke niso našle rešitve v napadu, koncentracija v obrambi pa je popustila, tako so se zmage na tekmi 6. kroga veselile rokometašice Mlinotesta iz Ajdovščine.

Članice velenjskega ženskega rokometnega kluba v naslednjem krogu čaka gostovanje v Ljubljani, kjer se bodo pomerile z aktualnimi državnimi prvakinjami RK Krim Mercator.

 

Vir: Ženski rokometni klub Velenje

Foto: Rok Jošt Foto: Rok Jošt

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!