ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


STROKOVNO USPOSABLJANJE

NOVICA 14.03.2007

Prenesite datoteko

Sredstva, ki jih država in lokalne skupnosti zagotavljajo za uresničevanje javnega interesa na področju športa, niso zanemarljiva. Cilj vseh mora biti, da so ta porabljena namensko in s čim večjim učinkom. Interes vseh pa mora biti zagotavljanje pregleda nad porabo teh sredstev, kot tudi zagotavljanje strokovnega izvajanja financiranja sprejetih programov.
Ugotovitve kažejo, da lokalne skupnosti različno pojmujejo in temu primerno izvajajo obveznosti, ki izhajajo iz določb III. poglavja Zakona o športu (ZSpo - Uradni list RS, št. 22/98) - letni program športa. Zato strokovne sodelavce, odgovorne za področje športa v lokalnih skupnostih vabimo na strokovno usposabljanje,ki bo organizirano in izvedeno:
- v sredo, dne 21. marca 2007 v Velenju (dvorana Center Nova, Šaleška 21) za strokovne sodelavce občin območja vzhodne Slovenije.
Program usposabljanja si lahko preberete v priponki.

Vljudno vabljeni!


Koledar dogodkov

Botrstvo v športu - razpis štipendij 2023

DOGODEK
Obveščamo vas, da je bil dne 28. 11. 2022 objavljen razpis Botrtsva v športu za pridobitev štipendije v letu 2023. Na razpis se lahko roijavijo mladi športniki, ki so uspešni na področju športa in izobraževanja. Prihajajo pa iz socialno šibkih okolij.