ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Rokomet] Delitev točk z Urbanscape Loko

NOVICA 25.02.2021



 V rdeči dvorani je v sredo potekal napet dvoboj med ekipama Gorenja Velenja in Urbanscape Loke. Gorenjci so za domačini zaostajali praktično celo tekmo, z golom v zadnji sekundi pa izenačili rezultat na 24:24.

Na tekmi trener Zoran Jovičić ni mogel računati na Miha Kavčiča, ki okreva po poškodbi očesa.

Črno - rumeni so tekmo začeli silovito. Po uspešnem zadetku Ibrahima Haseljića v 11. minuti so povedli s 7:2. V naslednjih minutah smo gledali dobre obrambe gostujočega vratarja. V 26. minuti je za 10:7 uspešno zadel Matic Verdinek. Tri minute kasneje pa so gostje prvič poskrbeli za izenačen izid 10:10. Pred koncem prvega polčasa je uspešno zadel Haseljič in popeljal ose na odmor z zadetkom prednosti (11:10).

Drugi polčas so ose nadaljevale brez Aleksa Kavčiča, ki je v 28. minuti v napadu utrpel poškodbo rame. V nadaljevanju smo gledali podoben razplet igre, kot v prvem polčasu. Velenjčanom se je od gostov uspelo odlepiti na +5 (20:15) do 45. minute, ko je iz sedmih metrov zadel Tilen Sokolič. V 50. minuti je z uspešnim zadetkom Domen Tajnik razliko povečal celo na +6 (24:18). V naslednjih devetih minutah pa so gostje poskrbeli za preobrat. Strnili so svoje vrste v obrambi, v napadu pa se strmo pribljiževali domačinom. V zadnji sekundi so rezultat poravnali na 24:24 in poskrbeli za delitev točk.

 

Vir: Rk Gorenje Velenje

Foto: RK Gorenje Velenje Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!