ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ŠPORTNIK LETA 2020

NOVICA 25.05.2021



Športna zveza Velenje v sodelovanju z Mestno občino Velenje že tradicionalno vsako leto prireja prireditev Športnik leta [2020] v Mestni občini Velenje.

Ker pa je bilo leto 2020 drugačno je drugačna tudi naša tokratna "spletna" prireditev. S to se želimo zahvaliti prav vsem, ki so v preteklem letu vztrajali, ostali motivirani in tako ohranjali šport pri življenju tudi čez tako težke čase.

Na Športni zvezi Velenje se zavedamo koliko ovir so morali športniki in športni delavci premagati v preteklem letu, zato smo se želeli s to prireditvijo zahvaliti prav vsem, ki v letu 2020 niso obupali.

Skupaj, kot celota smo ponovno dokazali, da športniki nikoli ne obupamo, da smo vztrajni in motivirani.

Z nami bodo svojo športno zgodbo delili najboljši športniki in športnice iz velenjskih športnih klubov, ki praktično že živijo svoje sanje in so tako eden največjih promotorjev tako Velenja, kot tudi Slovenije v svetu.

To drugačno prireditev bodo popestrili: Peter Poles, Uroš Kuzman z Andrejem Hočevarjem, župan Peter Dermol, športniki in športnice (Janja Garnbret, Anita Horvat, Jerneja Smonkar, Dino Subašič,...) in drugi.

Pred nami je zanimiv, zabaven in predvsem športen večer z obilo navdihujočih športnih zgodb.

Premiero "spletne" prireditve Športnik leta 2020 v MO Velenje si bo mogoče ogledati na povezavah:

FACEBOOK

YOUTUBE

Vabljeni v našo družbo in praznujte "naš dan" skupaj z nami!

Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!