ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Karate] DIANDRA BEKČIĆ JE EVROPSKA PODPRVAKINJA V PARA KARATEJU

NOVICA 24.05.2021



 V Poreču je potekalo 56. evropsko člansko prvenstvo v karateju in para karateju. V soboto, 22. 5. 2021 je Diandra Bekčić, članica Karate kluba Velenje in Karate zveze Slovenije nastopila v finalu s kato Gojushiho Sho in postala evropska podprvakinja v kategoriji para karate kata ženske (Intellectually Impaired Athletes).

Čestitke tudi vsem trenerjem in vodstvu, ki so Diandro ves čas podpirali in ji stali ob strani. In velika zahvala njeni družini, ki je v Diandro ves čas verjela ter strokovnosti Karate kluba Velenje vedno zaupala.

Diandra Bekčić se je leta 2009 poleg ostalih prostočasnih dejavnosti, pričela ukvarjati s karatejem. K temu jo je vzpodbudil njen prvi trener, g. Darko Aravs, mojster karateja 1. DAN.

S karatejem se v Karate klubu Velenje Diandra Bekčić, mojstrica karateja 2. DAN, ukvarja 12 let in v svoji športni karieri je zabeležila 6 naslovov PARA karate državne prvakinje med članicami.

Leta 2017 je njeno treniranje prevzela Jasmina Džafić, 3. DAN. Z Diandro so se na tekmovanja v zadnjih letih intenzivno pripravljali še klubski trenerji Natalija Anastazija Kenda - 3. DAN, Sensei Zdenko Miklavc - 5. DAN, Sensei Silvo Lah - 5. DAN, Shihan Dušan Borovnik - 7. DAN in Anina Cesar - 3. DAN.

 

Čestitamo!

 

Vir: Karate klub Velenje

Foto: Karate klub Velenje Foto: Karate klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak