ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


MINI OLIMPIJADA 2022 - NAZARJE

NOVICA 19.04.2022V petek, 15. 4. 2021 je v športnem centru Laze (Kokarje) potekala Mini olimpijada v katero so bili vključeni otroci prve triade šestih osnovnih šol. V desetih športnih izzivih se je preizkusilo več kot 450 mladih nadobudnih športnic in športnikov.

V družbi starejših učenk in učencev OŠ Nazarje, gorske kolesarke Monike Hrastnik in lisjaka Foksija so se otroci najprej v ritmu glasbe dobro ogreli, kasneje pa uživali v športu in se zabavali na različnih postajah, kjer so krepili svoje gibalne sposobnosti.

Mini olimpijada je program namenjen spodbujanju otrok k aktivnemu preživljanju njihovega prostega časa ter hkrati ponuja možnost predstavitve lokalnih športnih klubov in promocije njihovih programov s ciljem povabila (pridobivanja) novih članov. Program ciljno zajema populacijo otrok med 4. in 9.letom starosti, ki obiskujejo prvo triado devetletne osnovne šole in zadnje leto vrtčevskega programa.
Letno se izpelje več kot 30 mini olimpijad pri tem pa se programa aktivno udeleži več kot 15.000 mladih.  

Mini olimpijada 2022 - Nazarje

Koledar dogodkov

Športne igre zaposlenih 2023

DOGODEK
V soboto, 20 .5. 2023 bo Regijska pisarna OKS-ZŠZ Velenje funkcijo katere opravljamo na Športni zvezi Velenje organizirala Športne igre zaposlenih 2023