ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Franček Gorazd Tiršek drugi in tretji v Novem Sadu

NOVICA 26.09.2022V Srbiji je minuli teden nastopila parastrelska reprezentanca. V njej sta tekmovala Franček Gorazd Tiršek in Anton Bavec.
Franček Gorazd Tiršek je z zračno puško v ležečem položaju v kvalifikacijah zasedel 3.mesto, nato pa v finalu napredoval in osvojil končno drugo mesto. To so bile dejansko prve od treh Nanijevih stopničk v Srbiji.

Drugi dan tekmovanja je Franček Gorazd Tiršek v disciplini streljanja z zračno puško stoje kvalifikacije zaključil z najboljšim rezultatom. Tudi v finalu Gorazd ni dovolil presenečenja in drugo uvrščenega Ryana Cockbilla iz Velike Britanije premagal za 1.5 točke. Tretji je bil Šved Philip Jonsson.

Zadnji dan tekmovanj je Tiršek nastopil s puško malega kalibra na 50-metrski razdalji. Gorazd se je v finale osmih najboljših uvrstil kot sedmi iz kvalifikacij, v finalu pa precej napredoval in na koncu zasedel 3. mesto. Zmagal je domačin Ristič pred Ukrajincem Kovalchukom.

Čestitke!

Vir: Zveza za šport invalidov

Foto: Zveza za šport invalidov

Koledar dogodkov

Sejem rabljene smučarske opreme

DOGODEK
Vabljeni v Rdečo dvorano Velenje od 24.-26.11.2023, kjer boste lahko po dostopnih cenah kupili ali prodali rabljeno smučarsko in ostalo športno opremo