ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mladi velenjski karateisti uspešni v Bratislavi

NOVICA 20.02.2023



Od 17.2. do 19.2.2023 je v Bratislavi potekal mednarodni turnir v karateju, 43. RD Grand Prix Slovakia. Tekme so se udeležili tudi mladi velenjski karateisti pod okriljem Karate kluba Seki iz Slovenskih Konjic.

Na 3-dnevnem turnirju je bilo prijavljenih 1831 tekmovalcev iz 253 klubov in 27 držav, kateri so opravili 2479 nastopov. 
Med dekleti v kata individual female U12-(40 nastopajočih) je dominirala velenjčanka Andjela Miljatović, saj je osvojila zlato odličje in pokal. Za las je stopila na stopničke tudi Karolina Kristić v kategoriji kata individual female U12-(40 nastopajočih), ki je žal v repasažu izgubila boj za medaljo. A je pristala na odličnem 7.mestu.

Tekmovali so tudi Enej Rizvanović, Aleksa Miljatović in Ilma Šiljegović, ki tokrat žal niso imeli uvrstitve. A za vse skupaj je bila to ena krasna izkušnja in dogodivščina.

Čestitke vsem nastopajočim!

 

Vir: Karate klub Seki

 

Foto: Karate klub Seki

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak