ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Veterani NTK Tempo uspešni na državnem prvenstvu

NOVICA 17.04.2023



V Mariboru je bilo v soboto, 15. aprila 2023 odigrano Državno prvenstvo za veterane in rekreativce v namiznem tenisu pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije. Tokrat so bili med 163 tekmovalci najuspešnejši prav velenjski udeleženci, ki so osvojili kar 8 medalj v različnih starostnih kategorijah.

V kategoriji od 65 do 70 let je državni prvak postal Alfred Vodušek. Alfred Vodušek je skupaj s Slavkom Kovačem osvojil prvo mesto v konkurenci parov od 65 do 70 let. Enak uspeh je dosegel v kategoriji od 60 do 65 let Janez Škerlak skupaj z Marjanom Mencigarjem. Pri rekreativnih igralcih od 40 do 50 let je Tadej Vodušek osvojil drugo mesto. V kategoriji mešane dvojice je Tadej Vodušek skupaj z Doris Lesnikovo osvojil tretje mesto. V igri dvojic do 40 let je Jure Pejovnik skupaj z Darkom Drčičem osvojil tretje mesto, v igri od 40 do 50 let Tadej Vodušek skupaj z Ivom Zero osvojil tretje mesto. V kategoriji od 50 do 60 let je Igor Balažek skupaj z Edom Horvatom osvojil tretje mesto, v v kategoriji od 60 do 65 let osvojila tretje mesto Mumin Mahmutović skupaj z Jelašem. V kategoriji nad 50 let je Petra Majerič osvojila prvo mesto v tolažilni skupini.

Na svečani proglasitvi so bili proglašeni tudi najuspešnejše tekmovalke in tekmovalci pretekle sezone v okviru Računalniške lestvice. Tudi v tem tekmovanju je bil najuspešnejši tekmovalec Alfred Vodušek, ki je osvojil kar pet od sedmih turnirjev. Tretji mesto pa sta si v svojih kategorijah priborila še Petra Majerič (nad 50 let) in Tadej Vodušek (od 40 do 50 let).

Čestitke!


 

Foto: NTK Tempo Foto: NTK Tempo Foto: NTK Tempo

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak