ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Uspešni nastop prvoligaške ekipe NTK Tempa

NOVICA 22.05.2023V namiznoteniškem tekmovanju v prvi ligi se je ekipa Tempa uvrstila na deveto mesto prvenstvene razpredelnice, zato je morala odigrati kvalifikacije za obstanek v ligi. Pomerila se je z ekipo Arrigoni iz Izole, ki je bila druga v drugo ligaškem tekmovanju. V prvem srečanju so bili boljši igralci Tempa, v drugi tekmi v Izoli je bila boljša ekipa Arrigonija. V zadnji tekmi pa so bili boljši igralci Tempa, ki so po razburljivem srečanju slavili s 4:3. Pri domačih je Miha Kljajič dobil dve tekmi, Tadej Vodušek in Patrik Videc pa po eno zmago. Dobro je nastopil tudi Andrej Godec. Pri gostih je bil najuspešnejši igralec Erik Pavlin z dvema posamičnima zmagama in v igri dvojic. S to zmago so si igralci Tempa zagotovili nastopanje v prvi državni ligi tudi v naslednji tekmovali sezoni.

V tekmovalni sezoni, ki še vedno traja, pa kar trije igralci Tempa odpotujejo konec junija 2023 na evropsko prvenstvo za veterane v Sandefjordu na Norveškem. V enajst članski slovenski odpravi igralci iz Velenja (Alfred in Tadej Vodušek in Andrej Godec) pripravljeni na podoben podvig, ki ga je lani v Italiji s tretjim mestom dosegel Tadej Vodušek.

Čestitke in uspešne nastope na Norveškem!


Vir: NTK Tempo

Foto: NTK Tempo Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak