ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Športno predavanje "Vztrajam, torej sem!" z Glorio Kotnik in Sašom Pistotnikom

NOVICA 26.09.2023



V času Evrospkega tedna športa na Športni zvezi Velenje prirejamo sklop dogodkov namenjenih različnim ciljnim skupinam s področja športa. Izredno veseli smo, da bomo v tem času v Vili Bianci lahko gostili olimpijko Glorio Kotnik in kondicijskega trenerja Saša Pistotnika. Gre za dve veliki imeni, ki so velenjski šport ponesli v svet.

Na športnem predavanju nas bosta olimpijka Gloria Kotnik in kondicijski trener Sašo Pistotnik popeljala po poti do olimpijske medalje. Razkrila bosta skrivnost vpliva motivacije na uspeh športnika/-ce in trenerja/-ke. Iz dolgoletnih izkušenj s področja športa se bosta v sproščenem "športnem" pogovoru dotaknila tudi večne dileme prilagajanja na pogoje treninga ali prilagajanja pogojev treningu.


Predavanje bo potekalo v Vili Bianca v torek, 26. septembra s pričetkom ob 17. uri. Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna pa je prijava na: forms.gle/HttK6BJwTyQ8rrem8.

Vljudno vabljeni!

Vztrajam, torej sem!

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak