ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Črno-rumeni v soboto proti Kopru

NOVICA 20.10.2023



Pred rokometaši Gorenja Velenja je tretja tekma v sedmih dneh. Po tekmi v Celju in v domači dvorani proti švicarskemu Winterthurju, se bodo ose pomerile še z rokometaši iz Kopra.

Velenjčani se trenutno z desetimi točkami nahajajo na drugem mestu in zaradi slabše gol razlike zaostajajo samo za ekipo Trima iz Trebnjega. Koprčani se s štirimi točkami manj nahajajo na devetem mestu.

Tekma 7. kroga Lige NLB med RK Gorenje Velenje in RD Koper bo na sporedu v soboto, 21. oktobra ob 17.45. Vstopnice so na voljo na https://rkgorenje.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.html in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. Možnost plačila tudi s kartico.

Enej Slatinek Jovičić, rokometaš RK Gorenje Velenje
˝V soboto gostimo neugodno ekipo Kopra. Na Koper se moramo dobro pripraviti ter v tekmo iti maksimalno motivirani. Pred nami je tretja tekma v tednu dni in nova priložnost, da se pred domačimi navijači izkažemo ter na domačem igrišču osvojimo novi dve točki. Vse navijače vabim, da nas pridejo podpret in nam pomagajo do zmage.˝

7. krog Lige NLB, 21. oktober, 17.45 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RD KOPER

Vabljeni!

 

Vir: RK Gorenje

 

foto: RK Gorenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak