ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Lep uspeh Velenjčanov v namiznem tenisu

NOVICA 30.10.2023



V soboto in nedeljo, 28. in 29. oktobra 2023 je bil v Ljutomeru vsakoletni tradicionalni veteranski namiznoteniški vikend. Na sobotnem turnirju, ki je že vrsto let uradni začetek tekmovanj, ki štejejo za točkovanje na Računalniški lestvici Namiznoteniške zveze Slovenije je nastopilo tudi sedem članov velenjskega kluba Tempo.

Tudi tokrat so se dobro izkazali, saj je Fredi Vodušek osvojil 1. mesto v posamični kategoriji 65 - 69 let. Janez Pejovnik je z odlično igro klonil šele v finalu v kategoriji od 50 - 59 let in osvojil drugo mesto. Enak rezultat je dosegel Jure Pejovnik pri rekreativnih igralcih do 39 let, Klavdija Grobelšek pa je v kategoriji žensk do 50 let osvojila tretje mesto. Velenjska ekipa se je veselila še s prvim mestom, ki ga je suvereno svojila dvojica Fredi Vodušek – Ciril Kozjek v kategoriji nad 60 let. Ženska dvojica Majerič-Grobelšek in moška dvojica z Juretom Pejovnikom turnir zaključila z odličnim drugim mestom.

Rezultati so najboljši napovednik za 2. turnir Računalniške lestvice, ki bo v soboto 11. novembra 2023 v Rdeči dvorani v Velenju. Vabljeni k sodelovanju in ogledu tega tekmovanja.

 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak