ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjčani in Karate klub Seki uspešen v Banja Luki

NOVICA 05.11.2023



Karate klub Seki se je minuli vikend (4.11.2023) udeležil močnega mednarodnega turnirja v Banja Luki, ki se je odvijal v dvorani Borik, v organizaciji Karate klub Energija-Grawe. Tekme se je udeležilo 67 klubov in 650 tekmovalcev iz 6 držav. Barve kluba so odlično zastopali tudi mladi velenjski karateisti.

Iz Velenje so zlate medalje, osvojili: Husić Lana – (kata malčice 8 let), Andjela Miljatović – (kata deklice 13 let), Hana Zager – (kata mladinke).

Z srebrom okoli vratu so zablesteli: Lana Husić – (kata malčice 9 let), Andjela Miljatović – (kata deklice 12 let). Bronasta odličja so si priborili: Aleksa Miljatović – (kata dečki 13 let) in Enej Rizvanović – (kata kadeti).

Odlične nastope so opravili in z izkušnjo več vrnili domov Adelisa Sarajlić in Ilma Šilljegović.

Naslednji vikend 11.11.2023, se bo v organizaciji karate klub Seki, odvijalo mladinsko državno prvenstvo (do 21 let), v Slovenskih Konjicah, kjer bodo klub iz Slovenjskih Konjic zastopali tudi tekmovalci iz Velenja.

Čestitke!

 

Vir: Karate klub Seki


 

Foto: Hana Zager - Karate klub Seki

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak