ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


IZZIVI IN PRILOŽNOSTI ŠPORTA ZA VSE V LOKALNI SKUPNOSTI

NOVICA 16.11.2023 Letošnji Kongres športa za vse nagovarja izzive in priložnosti v lokalnih skupnostih, zato bodo v soboto, 18. novembra 2023, po regijah predstavljeni primeri dobre prakse - organizirane vodene vadbe, ki se izvajajo v lokalnem okolju.

17. Kongres športa za vse: Izzivi in priložnosti športa za vse v lokalni skupnosti bo potekal v dveh dneh:

V petek, 17. 11. 2023 so v dopoldanskem delu predvidena plenarna predavanja in okrogla miza z kjer bodo sodelovali odločevalci na področju športa z lokalnega in nacionalnega nivoja. Naslovna tema okrogle mize bo Soustvarjanje pogojev za spodbujanje telesno dejavnost v lokalni skupnosti.
Po odmoru bodo sledile kratke predstavitve strokovnjakov s terena, ki prihajajo s področja športa ali področja ki je tesno povezano s športom.

V soboto, 18.11. 2023 bodo po celotni Sloveniji organizirane različne vadbe, značilne za okolje v katerem se bodo izvajale.
 

Vabimo Vas, da se na eni od vodenih vadb, ki jih bomo organizirali v naši regiji pridružite. Lokacijo in termin najdete na povezavi: kongres.olympic.si/prijava <--

 

Regijska pisarna OKS-ZŠZ Velenje

Koledar dogodkov

Sejem rabljene smučarske opreme

DOGODEK
Vabljeni v Rdečo dvorano Velenje od 24.-26.11.2023, kjer boste lahko po dostopnih cenah kupili ali prodali rabljeno smučarsko in ostalo športno opremo