ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Veterani namiznoteniškega kluba Tempo Velenje nadaljujejo z odličnimi igrami

NOVICA 20.11.2023



V soboto 18.11.2023 je članska ekipa NTK Tempa v 1.Državni namiznoteniški ligi odigrala tekmo 6. kroga v gosteh pri ekipi Mengša. Po zelo napetem in dramatičnem tri-urnem srečanju so zmagali domačini z rezultatom 4 :3. Že v soboto igra ekipa 7. krog proti ekipi Keme Murexin iz Puconcev.

Uspešnejši pa so bili veterani, ki so se v Kidričevem udeležili 3. turnirja za točke Računalniške lestvice NTZS . Ponovno je brez izgubljenega niza zmagal Fredi Vodušek v kategoriji moški 65 -69 let. Zelo so presenetila dekleta, saj jo dvojica Klavdija Grobelšek in Petra Majerič klonila šele v finalnem srečanju z rezultatom 2 : 3 v nizih proti letošnjima dobitnicami bronaste evropske kolajne na Norveškem Dragici Lapanja in Jasni Pupis Šebjanič. Klavdija Grobelšek je tudi posamično osvojila 2. mesto v kategoriji žensk do 49 let, kjer je zmagala tudi dobitnica evropske bronaste kolajne Darinka Mali, Petra Majerič pa je zasedla odlično 3. mesto. Zelo uspešna sta bila tudi oče Janez Pejovnik, ki je v igri dvojic v kategoriji 40 -59 let skupaj z Alešom Knezom osvojil 2. mesto, njegov sin Jure pa je bil dva karat tretji posamično ter v igri dvojic s Srečkom Lukančičem v kategoriji rekreativnih igralcev do 39 let.

Čestitke!

 

Vir: NTK Tempo Velenje


 

Foto: NTK Tempo Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak