ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Novoletni rokometni turnir 2023

NOVICA 25.12.2023



Rokometni klub Gorenje Velenje konec tega meseca organizira drugi Novoletni turnir. Turnir namenjen dečkom letnik 2010 in mlajšim, se bo odvijal 26. in 27. decembra v Velenju.

Leto 2023 bodo pri velenjskem rokometnem klubu zaključili s turnirjem mini rokometa. Novoletni turnir bo na sporedu v torek, 26. in sredo 27. decembra v Velenju. Tekme se bodo odigrale v dveh velenjskih dvoranah, in sicer v Rdeči dvorani ter v dvorani Šolskega centra Velenje (ŠCV).

Razpored z urami pričetka in lokacijo tekme za vsako starostno skupino najdete na koncu novice. Rezultati bodo med turnirjem objavljeni na naši spletni strani, prenos tekem iz Rdeče dvorane pa si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na našem YouTube kanalu.

Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad bo v sredo, 27. decembra po zadnji tekmi v Rdeči dvorani. Poleg najboljših ekip, bodo nagrajeni tudi najboljši posamezniki (igralec, strelec in vratar) znotraj starostne skupine.

Razpored tekem so lahko ogledate TUKAJ.

Vabljeni k ogledu!

 

Vir: RK Gorenje


 

 

Foto: RK Gorenje Foto: RK Gorenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak