ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Odličen začetek novega leta za veterane namiznoteniškega kluba Tempo

NOVICA 08.01.2024



Prvo namiznoteniško tekmovanje v letu 2024 v organizaciji NTK SAVINJA v Lučah je pod imenom Novoletni turnir je privabilo več kot sto (100) udeležencev. Tekmovanje je potekalo v šestih kakovostnih kategorijah:

V 1. skupini so nastopali registrirani igralci povečini iz Slovenske prve lige, kjer je slavil članski reprezentant Slovenije Brin Vovk Petrovski.

V drugi skupini pa sta nastopila tudi člana velenjske ekipe TEMPO-VETERANI. Prvo mesto brez poraza je osvojil Fredi Vodušek - Tempo Velenje, drugi je bil Nejc Zavasnik- Savinja, na stopničkah pa je bil z osvojenim 3. mestom Janez Škerlak - Tempo Velenje. Že v naslednjem vikendu se pričenjajo tudi ligaška tekmovanja ter nastopi velenjskih ekip v različnih ligah ter kadetskih ekipnih tekmovanj.  

Čestitke!

 

Vir: Namiznoteniški klub Tempo Velenje

 

Foto: NTK Tempo Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak