ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Judoist Jaka De Costa deklasiral vso konkurenco

NOVICA 15.01.2024



V soboto, 13. januarja je v Murski Soboti potekal uradni judo turnir za starejše dečke/deklice (U14) in mlajše dečke/deklice (U12).

Na judo turnirju za POKAL BELTINCEV je nastopilo 247 tekmovalcev, iz 32-ih klubov in 6-ih držav. V starostni skupini U14, sta nastopila tudi dva mlada tekmovalca Judo kluba Velenje.

V kategoriji do 66 kg je Jaka DE COSTA ponovno deklasiral vse svoje nasprotnike in dokazal, da nima prave konkurence. Vse njegove borbe so bile predčasno končane že v prvi minuti. Prvega borca iz Bulgarije je premagal v 55 sekundah, nasprotnika iz Celjskega Sankaku v 43 sec., drugouvrščenega Bulgara v 30 sec. in tekmeca iz Ankarana v 32 sec. Dobre borbe je prikazal tudi Tician Štakne v kategoriji do 50 kg. Do medalje mu je zmanjkalo le malo sreče, tako da se je moral zadovoljiti s 5. mestom.

Čestitamo.

 

Vir: Judo klub Velenje

 

Foto: Judo klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak