ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Navijamo za mladinsko reprezentanco v rokometu

NOVICA 14.03.2024



Danes, 14. marca, nas čaka pestro, rokometno obarvano dogajanje. Ob 20. uri bo na vrsti tekma moške mladinske reprezentance, ob 21. uri pa bo na vrsti tudi tekma slovenske rokometne reprezentance.

Moška mladinska reprezentanca, ki se bo poleti udeležila domačega evropskega prvenstva, trenutno sodeluje na močnem mednarodnem pripravljalnem turnirju v Franciji.

V polfinalni tekmi, ki jih čaka danes ob 20. uri proti francoski reprezentanci bodo pomembno vlogo odigrali tudi člani Rokometnega kluba Gorenje Velenje:

  • Nejc Hriberšek
  • Malik Tatar
  • Marko Oštir (pomočnik selektorja)

 

Ta močna in raznolika ekipa, lahko doseže odlične rezultate tako na pripravljalnem turnirju v Franciji kot tudi na domačem evropskem prvenstvu. Pomembno je, da igralci sodelujejo kot ekipa, izkoriščajo svoje talente in se borijo do konca vsake tekme.

Naj se rokometni večer prične. Navijajmo skupaj.

Vir: Rokometni klub Gorenje Velenje 

Foto: RK Gorenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak