ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pester namiznoteniški vikend za NTK Tempo Velenje

NOVICA 18.03.2024



V petek je prvoligaška ekipa NTK Tempo Velenje v zaostali tekmi proti Mengešu nesrečno izgubila proti neposrednemu tekmecu z rezultatom 3 : 4.

V soboto so mladi člani kluba - kadeti nastopili na regijskem tekmovanju na Ravnah na Koroškem. Varovanci trenerja Miha Kljajiča si na teh turnirjih nabirajo tekmovalnih izkušenj in znanja - zato tekmovalni rezultat ni v ospredju. Povsem drugače pa je na tekmovanjih veteranov. V soboto je športna dvorana Danica v Bohinju gostila veterane in veterane na zaključnem sedmem turnirju, ki pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije šteje za rangiranje na lestvici NTZS. Tudi tokrat so bili uspešni člani veteranske sekcije Tempa, kot tudi člani Spina iz Šoštanja.

V kategorije žensk do 49 let je posamično 2. mesto osvojila Klavdija Grobelšek. V paru s Petro Majerič so enak uspeh dosegli tudi v kategoriji dvojic -ženske .

Pri rekreativnih igralcih do 39 let je zmago slavil Jure Avberšek - Spin Šoštanj, tretje mesto pa Jure Pejovnik -Tempo Velenje. Brata dvojčka Jure in Marko Avberšek sta tudi v igri dvojic potrdila skupno zmago v tej kategoriji. Jure Pejovnik pa je v paru z Darinko Mali osvojil 3. mesto.

Z zmago posamično v kategoriji moški 65 -69 let je z zmago na najlepši način zaključil nastope v tej starostni kategoriji Fredi Vodušek. Uspeh je dopolnil še z osvojitvijo drugega mesta v igri dvojic nad 60 let skupaj s Cirilom Kozjekom (Šenčur).

Čestitke!

Vir: NTK Tempo Velenje


 

Foto: NTK Tempo Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak