ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Uspešno izvedena 26. redna (volilna) skupščina Športne zveze Velenje

NOVICA 21.03.2024



V sredo, 20. marca 2024, smo v skupščinski dvorani Mestne občine Velenje uspešno izvedli redno volilno skupščino Športne zveze Velenje. Dogodek je bil pomemben korak v smeri pregleda preteklega dela ter načrtovanja prihodnjih aktivnosti. Naša skupščina je bila zaznamovana s pozitivnimi novostmi, sprejetjem novih članic in izvolitvijo novega vodstva.

 

Ena izmed ključnih točk skupščine je bilo seznanjanje članic s finančnim in vsebinskim poročilom delovanja zveze v letu 2023. Ponosni smo na dosežke, ki smo jih dosegli v preteklem letu, ter na transparentnost, ki smo jo zagotovili s predstavitvijo poročil našim članicam.

Še posebej pa smo veseli sprejema dveh novih članic v našo zvezo: Šaleškega lokostrelskega kluba Perun in Kluba ameriškega nogometa Črni Rudarji. Izrekamo jim najiskrenejšo dobrodošlico in izražamo zadovoljstvo, da sta se nam pridružili. Prepričani smo, da bosta s svojim zagonom, idejami in aktivnostmi prispevala k bogatenju športnega življenja naše lokalne skupnosti.

Na volilni skupščini smo prav tako izbrali novo vodstvo zveze. Člani organov ostajajo pretežno enaki, kar kaže na kontinuiteto in zaupanje v dosedanje delo. S ponosom sporočamo, da ostaja predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik, ki je s svojim predanim delom že doslej pomembno prispeval k razvoju zveze. Vlogo podpredsednika je prevzel Rok Plankelj, ki je s svojim znanjem in izkušnjami v športnem okolju že dolgoletni član naše zveze.

Na skupščini smo imeli čast, da nas je nagovorila podžupanja Mestne občine Velenje,  Aleksandra Vasiljević, ki je izrazila podporo našemu delu ter poudarila pomen športa v lokalni skupnosti. Zahvaljujemo se ji za prisotnost in spodbudne besede.

Zaključujemo s hvaležnostjo vsem članicam, ki so se udeležile skupščine, ter vsem, ki so s svojim delom in angažmajem prispevali k uspešni izvedbi dogodka. Športna zveza Velenje ostaja predana svojemu poslanstvu, ki je spodbujanje in razvoj športa v naši skupnosti.


Športna zveza Velenje


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak