ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


=limpijska navijaška točka v Velenju

NOVICA 25.07.2024



Velenje, ustvarimo olimpijsko vzdušje in skupaj navijajmo za naše olimpijke in olimpijce!
Od četrtka 8. avgusta do sobote 10. avgusta bomo v Velenju na Visti na parkirišču pri TIC-u skupaj spremljali in navijali za naše olimpijce in olimpijke v Parizu. Nastope športnikov bomo na velikem LED zaslonu spremljali vsak dan med 9. in 21. uro.

Za pravo olimpijsko navijaško vzdušje pa bomo ob nastopih slovenskih športnikov poskrbeli z zabavnim spremljavalnim programom in sicer:
Četrtek, 8.8.2024
9.30 - 13.30
Petek, 9.8.2024
15.00 - 18.00
Sobota, 10.8.2024
9.30 - 14.30

V času spremljevalnega programa se bodo lahko mladi športni navdušenci preizkusili v različnih športnih izzivih kot so: plezanje, nogomet, rokomet, atletika, namizni tenis, judo, odbojka, košarka na vozičkih, kajak, curling, badminton, lokostrelstvo in drugih.

Poleg zanimivih in zabavnih športnih izzivov pa bodo lahko udeleženci sodelovali tudi v bogatih nagradnih igrah, ki jih pripravljamo skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez.

Navijajmo skupaj in podprimo slovenske olimpijce v Parizu.

 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak