ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Črni rudarji uspešno zadržali 2. mesto na državni lestvici.

NOVICA 16.09.2024



Črni rudarji so tudi tokrat zasijali na igrišču! Iz Radencev se vračajo s popolnim izkupičkom treh zmag brez poraza, kar pomeni da so uspešno zadržali 2. mesto na državni lestvici. To drugo mesto jim prinaša ključno prednost v končnici, eno tekmo manj! Končnica se bo odigrala čez slaba dva tedna v Velenju, o tem pa izveste še več prav kmalu.

Prvo tekmo proti Novo mesto Knights so odigrali brez napak tako v napadu kot v obrambi ter slavili z rezultatom 39:19. Ekipa je pokazala brezhibno igro, napad je bil prava ofenzivna sila, touchdowne so zadevali z vseh strani in iz vsake situacije! Obramba pa je nasprotnikom močno otežila doseganje točk.

Drugo tekmo proti Murska Sobota Storks, na kateri so nadaljevali z izjemno napadalno in obrambno igro, so zaključili s prepričljivo zmago 62:12. Enaka zgodba se je ponovila tudi v tretji tekmi in tako je sledila še zmaga proti Domžale Tigers z rezultatom 47:24.

Fantje so dobesedno prevladovali na igrišču, napad je bil strupeno nevaren v vsakem trenutku, obramba pa je zadrževala nasprotnike daleč stran od doseganja točk.

Čestitke!

Vir: Velenje Black Miners

 

Foto: Velenje Black Miners Foto: Velenje Black Miners Foto: Velenje Black Miners

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak