ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogometašem Rudarja še peti remi

NOVICA 30.09.2024



Sežanci so gostili do tega kroga zadnjeuvrščene Velenjčane, ki pa so na Krasu osvojili točko in na lestvici skočili pred ekipi Slovana in Tolmina, Tabor pa je zdrsnil na tretje mesto, za Kidričane. Kraševci so sicer povedli v 23. minuti srečanja, ko je zadel Jhon Pajaro Berrio, knapi pa so izid poravnali še pred odmorom, v 42. minuti se je petič v sezoni veselil Shakeone Satchwell.

TABOR SEŽANA – RUDAR VELENJE 1:1 (1:1)
Strelca: 1:0 Pajaro (234.), 1:1 Satchwell (42.).
Tabor Sežana: Fermišek, Buss (od 84. Nejčev), Vodeb, Ivanov Todorov, Maloku, Pajaro (od 56. Vrabec), Hristov Petkov, Stančič (od 84. Pavlović), Bafounta, Rose, Zlatev (od 56. Fortuna).
Rudar Velenje: Ribič, Medič Slaček, Kozina, Sitar, Satchwell (od 75. Djermanović), Matjašič (od 87. Galić Bosnić), Vošnjak (od 62. Kantužer), Irmančnik, Džumhur (od 75. Grgić), Knežević (od 87. Pišek), Lagundžić.

Po že petih remijih in treh porazih velenjski nogometaši ostajajo na repu lestvice, so se pa po novi osvojeni točki vendarle za odtenek odlepili od samega dna razpredelnice, kjer sta se s točko manj znašla Tolmin in Slovan. Ljubljančani so poleg Velenjčanov še edini, ki v letošnjem prvenstvu še niso okusili slasti zmage.

Rudar bo prvi popolni izkupiček znova lovil v petek, 4. oktobra, ko bo v Velenju gostovalo Bilje.

Vir: NK Rudar Velenje; NZS; Velenjcan.si

Foto: NK Rudar Velenje

Koledar dogodkov