ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Dan za tekmo: ŽRK Velenje - ŽRD Litija

NOVICA 02.10.2024



Ob 19.30 se bodo velenjske rokometašice danes v 2. krogu 1. slovenske rokometne lige za ženske na domačem parketu pomerile z Litijo.

Po zmagi v uvodnem krogu, ko so Velenjčanke na Primorskem s 25:21 ugnale Izolo, jih danes zvečer – ob 19.30 – čaka še prvi domači obračun v novi sezoni. Na velenjskem parketu se bodo pomerile z Litijo.

“Vemo, da v goste prihaja ekipa, ki igra hiter rokomet. S puncami in trenerski štabom smo se skozi teden na to dobro pripravljale. Verjamem, da bomo pokazale borbo in željo, ter naredile vse, da točki ostaneta doma. Glede na to, da je to naša prva domača tekma v tej sezoni, pričakujem glasno podporo s tribun, ki nas bo še dodatno motivirala,” je misli pred obračunom za Rokometno zvezo Slovenije strnila Ines Kaltak.

V pokalu proti Vrhniki

Včeraj je na sedežu Rokometne zveze Slovenije potekal žreb parov četrtine finala Pokala Slovenije. Rokometašicam iz Šaleške doline bodo nasproti stale Vrhničanke, ki tekmujejo v 1. B Slovenski rokometni ligi. Obračuni bodo na sporedu predvidoma 21. septembra.

Žrebani pari:
ŠDRŠ VRNIKA : ŽRK VELENJE
ŽRD LITIJA : ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA
ŽRK TRGO ABC IZOLA : ŽRK PTUJ
ŽRK PIRAN : RK KRIM MERCATOR LJUBLJANA

Na zaključni turnir, ki bo na sporedu 28. februarja in 1. marca prihodnje leto, bodo napredovale zmagovalke decembrskih tekem. Kasnejše polfinalne pare bo določil nov žreb.

Vir: ŽRK Velenje, RZS, Velenjcan.si

Foto: ŽRK Velenje

Koledar dogodkov