ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Plavanje - Štiri medalje v Kranju

NOVICA 25.11.2019V soboto, 23. in v nedeljo, 24. 11. 2019, so plavalci (23) starejših kategorij Plavalnega kluba Velenje nastopili v Kranju na tradicionalnem že 36. Špelinem in Vesninem memorialu. Na tekmovanju, ki je potekalo po sistemu dopoldanskega predtekmovanja in večernih kadetskih, mladinskih in absolutnih finalih je nastopilo 390 plavalcev iz Srbije, Slovaške in Slovenije.

Velenjski plavalci so nastopili dobro in v veliko močnejši konkurenci kot pred dvema tednoma v Celju osvojili dve srebrni in dve bronasti medalji.

V absolutni konkurenci je Nuša Erjavec osvojila drugo mesto na 50 m prsno. V finale so se uvrstili še Jaša Gradišek, Aida Jusić in Tamara Logar.

V članski konkurenci je Nuša Erjavec osvojila drugo mesto na 50 m prsno.

V mladinski konkurenci je Lara Ovčar osvojila tretje mesto na 50 m prsno. V finale se je uvrstil tudi Anže Perc.

V kadetski konkurenci je Sara Navodnik osvojila tretje mestona 100 m hrbtno. V finale so se uvrstili še Nik Ramšak Rotenhajzer, Luka Aćimović, Urban Krepel, Nina Princl in Maj Princl.

Vsem plavalcem in njihovim trenerjem za uspšene nastope čestitamo.

 

Vir: Plavalni klub Velenje

Foto: Plavalni klub Velenje

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

DOGODEK
V sklopu EVROPSKEGA TEDNA ŠPORTA, bo na SIJ poligonu v Mozirju v nedeljo, 27.9.2020 potekala vadba za vse željne športa. Z vami bo licenciran trener fitnesa (FZS SLO) Nejc Pongrac