ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - Knapi praznih rok z Doba

NOVICA 07.09.2020Knapi po petih odigranih krogih v 2.SNL ne morejo biti najbolj zadovoljni, saj so do sedaj zbrali le štiri točke.

Potem ko so v pejšnjem krogu morali priznati premoč Brežicam, so jih tokrat na kolena spravili še Dobljani.

Vsi štirje zadetki so padli že v prve pol ure igre. V 4. minuti je domače v vodstvo popeljal Denis Petrovič, a veselje nogometašev Doba ni trajalo dolgo, saj je za knape v 13. minuti izenačil šele 18 – letni Sandro Jovanović. Enajst minut kasneje pa je za novo vodstvo domačih poskrbel Kristijan Šipek, ki je izkoristil dosojeno enajstmetrovko. Vse upe knapov je pokopal tretji zadetek Doba, ki ga je v 29. minuti dosegel Albert Račić.

Do konca tekme se rezultat ni več menjal, ob novi ničli pa tudi tokrat ni šlo brez rdečega kartona.

Žiga Ovsenek je v 89. minuti zaradi dveh rumenih kartonov moral predčasno pod prho. To je bila že tretja izključitev nogometašev Rudarja na dosedanjih petih tekmah.

V naslednjem krogu velenjčani gostijo primorsko ekipo Jadran iz Dekanov. Obračun ekip z neslavnim rekordom (sezona brez zmage) bo na sporedu v soboto, 12. septembra, ob 19. uri.

 

Vir: Velenjcan.si

Foto: Velenjcan.si

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

DOGODEK
V sklopu EVROPSKEGA TEDNA ŠPORTA, bo na SIJ poligonu v Mozirju v nedeljo, 27.9.2020 potekala vadba za vse željne športa. Z vami bo licenciran trener fitnesa (FZS SLO) Nejc Pongrac