ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


SARA NAVODNIK BALKANSKA PRVAKINJA V TRIATLONU S ŠTAFETO SLOVENIJE

NOVICA 08.09.2021



V nedeljo, 5. 9. 2021, je na Vlasinskem jezeru v Srbiji potekalo balkansko triatlonsko prvenstvo. Na tem tekmovanju se je predstavnica Triatlon kluba Velenje, Sara Navodnik, prvič spopadla s triatlonsko disciplino sprint – 750 m plavanja, 20 km kolesarjenja in 5 km teka.

Prav tako je prvič tekmovala v najmočnejši triatlonski kategoriji elite. Z odličnim plavanjem, ko je prišla iz vode celo kot druga, je po kolesarjenju in teku osvojila odlično 8. mesto.

Istega dne popoldne, pa je z mešano štafeto Slovenije (Tjaša Vrtačič, Mark Mandič, Sara Navodnik in Klemen Bojanc), osvojila naslov balkanske prvakinje.

Prav tako v nedeljo, pa je Grega Navodnik tekmoval v triatlonu na Bledu. V močni mednarodni konkurenci je v kategoriji starejših dečkov, osvojil odlično tretje mesto.

Ob zaključku zelo uspešne sezone čestitke obema triatloncema ter tudi trenerjem: Vladu Stjepiču, Juretu Primožiču ter Denisu Doblšku.
 

Čestitamo!

 

Vir: Triatlon klub Velenje

Foto: Triatlon klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!