ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Rokomet] Prvi krog lige NLB postregel z derbijem v pravem pomenu besede

NOVICA 13.09.2021Prvi krog lige NLB je postregel z derbijem v pravem pomenu te besede. Po veliki borbi so ose morale premoč priznati trebanjskim levom, ki so na koncu tekme slavili z rezultatom 25:24. Velenjčane v naslednjem krogu čaka tekma proti RK Urbanscape Loka.


Pred začetkom tekme je komisar Lige NLB Aleš Jug, podelil nagradi za najboljša posameznika pretekle sezone. Za najboljšega igralca je bil izbran Aleks Kavčič, za najboljšega vratarja pa Aljaž Panjtar.

 

Tekmo so bolje odprli domači, ki so v 4. Minuti povedli z 2:0. V enajsti minuti so gostje z zadetkom Tilna Sokoliča izenačili na 5:5. Obramba in zadetek čez celo igrišče Emirja Taletovića sta poskrbeli za prvo vodstvo črno-rumenih. Štirje zaporedni zadetki Velenjčanov so v 20. Minuti postavili rezultat 8:11. Domačini so v 25. minuti izenačili rezultat na 12:12. Ekipi sta na odmor odšli z rezultatom 14:14.

 

Izenačena igra iz prvega polčasa se je nadaljevala tudi v drugem. Vse do 45. minute je semafor kazal izenačen rezultat. Domačini so nato v 47. minuti povedli s tremi zadetki prednosti. Črno-rumeni so se še naprej borili in v 52. minuti z zadetkom Ibrahima Haseljića izenačili na 22:22. Trebanjci so v 58. minuti povedli z dvema zadetkoma prednosti. Ibrahim Haseljić je s svojim drugim zadetkom postavil končni rezultat tekme.

 

Vir: Rokometni klub Gorenje Velenje

Foto: RK Gorenje Velenje Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Redna letna skupščina Športne zveze Velenje 2021

DOGODEK
Redna letna skupščina bo potekala v sredo, 14.4.2021, z začetkom ob 16.30 uri, preko spletne platforme Zoom.