ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ČLANI REPREZENTANCE IZ KARATE KLUBA VELENJE USPEŠNI NA BALKANSKIH PRVENSTVIH

NOVICA 10.11.2022



Od 4. do 6. 11. 2022 je v Baru v Črni Gori potekalo zadnje balkansko prvenstvo v karateju za leto 2022. Tokrat je to bilo mladinsko prvenstvo za kadete, mladince in U21, katerega sta se udeležila člana iz Karate kluba Velenje Isak Pašić in Benjamin Mešanović.

Prvenstva so se udeležili tekmovalci iz 10. balkanskih držav. Po dveh letošnjih balkanskih prvenstvih v Beogradu v Srbiji, kjer so člani Karate kluba Velenje dosegli zavidljive rezultate, sta tekmovalca Benjamin Mešanović v katah in Isak Pašić v borbah prikazala dobro pripravljenost. V zbirko letošnjih medalj je tokrat Isak Pašić dodal še bronasto medaljo v ekipnih borbah. Skupno so člani reprezentance iz Karate kluba Velenje v letu 2022 za Republiko Slovenijo priborili štiri medalje, od ene zlate (Lana Jovanović), srebrne (Pia Cesar), do dveh bronastih (Val Štefanič in Isak Pašić).

Tekmovalci in trenerji so v ponos Karate klubu Velenje in reprezentanci Karate zveze Slovenije, katera na prvo mesto postavlja ravno delo z reprezentancami. Karate klubu Velenje sta v oporo Športna zveza Velenje in Mestna občina Velenje.

 

Čestitke!

 

Vir: Karate klub Velenje 

Foto: Karate klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak