ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjska kikboksarja blestele na evropskem prvenstvu združenja WAKO

NOVICA 22.11.2022



Velenjska kikboksarja blestela tudi na evropskem prvenstvu združenja WAKO, ki se je minulo soboto izteklo v Antalyji. Pod vodstvom predsednika krovne zveze Vladimirja Sitarja, selektorja Bojana Korošca ter trenerjev Sanela Ljutića, Srečka Rozmana, Andreja Sandeta, Uroša Bernarda in velenjčana  Petra Landekra,  so slovenski borci skupaj osvojili kar 17 kolajn, od tega šest zlatih, pet srebrnih in šest bronastih. 

V lahkem kontaku si je najžlahtnejšo lovoriko izbojeval velenjčan Luka Krel. Prav tako pa je v lahkem kontaktu na oder za zmagovlace stopila Staša Lipnik in sicer je osvojila tretje mesto.

Na prvenstvu stare celine v Turčiji je sicer moči merilo kar 864 tekmovalcev in tekmovalk iz 39 držav. Ob tem kaže še omeniti, da ima kikboks veliko priložnost, da ga pristojni leta 2028 v Los Angelesu prvič uvrstijo v spored olimpijskih iger.

Iskrene čestitke!

 

Vir: delo.si

Foto: TKDB&KB klub Skala Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak