ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Uspešno izpeljanje Športne igre zaposlenih 2023

NOVICA 22.05.2023



Namen projekta, ki ga OKS - ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom. Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah in je zasnovan, kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu in sicer: mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis in tek ter ostale aktivnosti po izboru udeležencev.

Tudi letošnje leto smo v Regijski pisarni OKS-ZŠZ, katere funkcijo opravlja Športna zveza Velenje uspešno organizirali in izvedli Športne igre zaposelnih.  Zaposleni različnih podjetij so se pomerili v malem nogometu, odbojki in tenisu. Po končanih športnih aktivnostih pa je sledilo sproščeno druženje ob hrani in pijači ter podelitve nagrad najboljšim ekipam in posameznikom.

Dogodek smo izvedli v sodelovanju z Rdečo dvorano ŠRZ in Savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico.

Hvala vsem tekmovalcem za udeležbo in upamo, da se naslednje leto vidimo zopet!

 

Športne igre zaposlenih 2023

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak