ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pregled novic

PUMPAJ SLOVENIJA TO SOBOTO V VELENJU

NOVICE 26.09.2022
Športna zveza Velenje vabi v sodelovanju s Kolesarskim društvom Lignit na tekmo državnega pokala Pumpaj Slovenija s spremljevalnim in dobrodelnim programom GRBINE SO FINE.
Preberi več...

POGOVORITI SE MORAMO O ALKOHOLU IN KONOPLJI

NOVICE 26.09.2022
Zavod VOZIM vas v sodelovanju s Športno zvezo Velenje in skupaj s priznanimi strokovnjaki iz NIJZ na področju alkoholne problematike in drog ter psihoterapevtko, strokovnjakinjo na področju psihosocialnih veščin, vabi na brezplačno spletno delavnico za st
Preberi več...

NA DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA BOMO V VELENJU KOLEŠČKALI

NOVICE 22.09.2022
V petek vabimo na koleščkanje po kolesarskih stezah po Velenju in sicer med 14. in 19. uro. Na petih kontrolnih točkah po Velenju boste lahko v petek popoldan pridobili žige in nato kartončke z vsaj tremi žigi naslednji dan na dogodku Velenje se predstav
Preberi več...

KARATE KLUBA VELENJE NA DVEH MEDNARODNIH TEKMOVANJIH - KRANJ IN BUDAPEST OPEN

NOVICE 20.09.2022
V preteklem vikendu, od 17.-18. 9. 2022, so se tekmovalci Karate kluba Velenje udeležili dveh mednarodnih tekmovanj in sicer Kranj OPEN in Budapest OPEN.
Preberi več...

PATRIK VITEZ DRUGI NA TEKMI MEŠANIH PAROV

NOVICE 19.09.2022
Slovenski smučarski skakalci, Nika Prevc, Patrik Vitez, Urša Bogataj in Peter Prevc, so včeraj osvojili drugo mesto v konkurenci mešanih parov na tekmi poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Rašnovu. Zmagala je Avstrija, tretje mesto so zasedli Norv
Preberi več...

DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA

NOVICE 15.09.2022
V Velenju bomo tudi letos 23. septembra skupaj praznovali državni praznik - Dan slovenskega športa
Preberi več...

VELENJE SE PREDSTAVI IN TEK OČKOV

NOVICE 15.09.2022
Športna zveza Velenjev sodelovanju z Mestno občino Velenje prireja tradicionalni dogodek Velenje se predstavi in TEK OČKOV.
Preberi več...

NAJYA HANA JUKIĆ DRŽAVNA ŠOLSKA PRVAKINJA

NOVICE 14.09.2022
V torek, 13. 9. 2022, je na kamniškem letnem bazenu potekalo državno prvenstvo za osnovne in srednje šole. Med vsemi prijavljenimi tekmovalci je bilo tudi 12 članov plavalnega kluba.
Preberi več...

SARA NAVODNIK ODLIČNA NA BALKANSKEM PRVENSTVU V TRIATLONU

NOVICE 14.09.2022
Ob koncu triatlonske sezone je v nedeljo, 11. 9. 2022, na jezeru Jarun v Zagrebu, potekalo balkansko prvenstvo v triatlonu.
Preberi več...

JANJA GARNBRET JE PETIČ V KARIERI ZMAGOVALKA SEŠTEVKA V TEŽAVNOSTI

NOVICE 13.09.2022
Članica velenjskega kluba je na tekmi na Škotskem kljub osvojenemu vrhu dosegla drugo mesto, saj je bila Japonka Ai Mori, ki je tudi osvojila vrh, boljša v polfinalu. 23-letna slovenska športna plezalka je letos še petič v karieri postala zmagovalka sešte
Preberi več...

Koledar dogodkov

Pumptrack poletje s slovenskimi deskarji

DOGODEK
Deskaj z nami in spoznaj deskanje na snegu, ki je vse bolj popularen šport pri nas. Pridi s skejtom, longboardom ali skirojem in se preizkusi v spretnostni vožnji na čas.