ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pregled novic

VELENJSKI SABLJAČI NA MEDNARODNEM TURNIRJU V AVSTRIJI

NOVICE 27.09.2022
Cvetkoti kadeti so se v soboto, 24.9.2022, udeležili mednarodnega turnirja Internationaler Auer von Welsbach Cup v avstrijskem Althofnu. Za klub so nastopili Zoja Bratina, Lenart Iršič, Mark Poprask in Leo Čretnik.
Preberi več...

JANJA GARNBRET - NAJBOLJŠA ŠPORTNA PLEZALKA NA SVETU

NOVICE 27.09.2022
S skupno desetimi osvojenimi naslovi v končnih seštevkih sezone se je izenačila z rekorderko iz Francije Sandrine Levet. Kljub temu da je načrt že uresničila, je nastopila tudi v Džakarti in z današnjo zmago dodala še češnjo na torti že tako sijajne sezon
Preberi več...

FRANČEK GORAZD TIRŠEK DRUGI IN TRETJI V NOVEM SADU

NOVICE 26.09.2022
V Srbiji je minuli teden nastopila parastrelska reprezentanca. V njej sta tekmovala Franček Gorazd Tiršek in Anton Bavec.
Preberi več...

TEKMOVALCI KARATE KLUBA VELENJE NA MEDNARODNIM TEKMOVANJEM CROATIA OPEN 2022

NOVICE 26.09.2022
Tekmovalci Karate kluba Velenje so ta vikend, 24. in 25. 9. 2022 zaključili z mednarodnim tekmovanjem Croatia OPEN 2022, ki je potekalo v Rijeki.
Preberi več...

ROKOMETNI DERBI TOKRAT CELJANOM

NOVICE 26.09.2022
Rokometaši RK Celje Pivovarna Laško so bili boljši z rezultatom 28:33.
Preberi več...

ATLETSKO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA PIONIRJE IN PIONIRKE U12 IN U14

NOVICE 26.09.2022
V Kopru se je ta vikend odvijalo prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke U12 in U14. Naši atleti so se odrezali odlično.
Preberi več...

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE IN MLADINKE

NOVICE 26.09.2022
Na domačem stadionu se je ta vikend odvijal atletski pokal Slovenije za starejše mladince in mladinke. Tako fantje kot punce so se odlično borili - punce so postale pokalne prvakinje, fantje pa pokalni podprvaki.
Preberi več...

PUMPAJ SLOVENIJA TO SOBOTO V VELENJU

NOVICE 26.09.2022
Športna zveza Velenje vabi v sodelovanju s Kolesarskim društvom Lignit na tekmo državnega pokala Pumpaj Slovenija s spremljevalnim in dobrodelnim programom GRBINE SO FINE.
Preberi več...

POGOVORITI SE MORAMO O ALKOHOLU IN KONOPLJI

NOVICE 26.09.2022
Zavod VOZIM vas v sodelovanju s Športno zvezo Velenje in skupaj s priznanimi strokovnjaki iz NIJZ na področju alkoholne problematike in drog ter psihoterapevtko, strokovnjakinjo na področju psihosocialnih veščin, vabi na brezplačno spletno delavnico za st
Preberi več...

NA DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA BOMO V VELENJU KOLEŠČKALI

NOVICE 22.09.2022
V petek vabimo na koleščkanje po kolesarskih stezah po Velenju in sicer med 14. in 19. uro. Na petih kontrolnih točkah po Velenju boste lahko v petek popoldan pridobili žige in nato kartončke z vsaj tremi žigi naslednji dan na dogodku Velenje se predstav
Preberi več...

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak