ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Atletika - 22. Mednarodni atletski miting

NOVICA 06.06.2017



V torek, 20.6.2017, bo na mestnem stadionu ob jezeru pravi atletski praznik. Popoldne bomo začeli s finalom Slovenije v otroški atletiki, kjer se bo med sabo pomerilo 10 najboljših slovenskih ekip. Ekipe se uvrščajo v finale na podlagi izbirnih območnega prvenstev, ki se trenutno odvijajo po vsej Sloveniji.Hkrati bo na stadionu potekal tudi 4. Pikin miting, ki na stadion privablja mlade atlete iz cele Slovenije.

Tekmovanje mladih postaja iz leta v leto vedno bolj zanimivo tudi za tujce. Tako se nam bodo letos na mitingu mladih pridružili tudi atleti iz Avstrije, Bosne in Hercegovine in Hrvaške. Vse mlade udeležence popoldanskih prireditev in atletske navdušence pa čaka zvečer še prava atletska poslastica. 22. mednarodni atletski miting, ki privablja v Velenje odlične domače in tuje atlete iz več kot dvajsetih držav iz celega sveta. Ta dan pa bo poseben tudi zato, ker bodo imeli atleti privilegij tekmovati na povsem obnovljeni atletski stezi!

Vabljeni! 

 

Vir: Atletski klub Velenje

Foto: AK Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak