ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Taekwon-do - European King of Taekwon-do

NOVICA 12.12.2016



Tekmovalci Taekwon-do kluba Skala so se kot del tima Slovenija med 10. in 11. decembrom 2016 v Solunu v Grčiji udeležili mednarodnega prvenstva European King of Taekwon-do. Na prvenstvu se je v posameznih in ekipnih borbah pomerilo preko 500 tekmovalcev iz Argentine, Bolgarije, Albanije, Grčije, Češke, Bosne, Srbije, Španije in Slovenije. Velenjski tekmovalci so se na zelo kvalitetnem prvenstvu odlično odrezali in osvojili 4 srebrne medalje, mladinci Team-a Slovenija pa so postali druga najboljša mladinska ekipa prvenstva.

Srebrne medalje so si priborili: Erazem Rozoničnik (dečki 2004-2005, borbe -59 kg), Nejc Rakuša (mladinci, borbe do 57 kg), Dean Vukančič (mladinci, borbe do 69 kg), Staša Lipnik (članice, borbe -69 kg) in mladinska ekipa v borbah (Simon Zajec, Luka Krel, Dean Vukančič, Nejc Rakuša in Patrick Pasarič). 

Čestitamo!

Vir: Taekwon-do klub Skala

Vir: Taekwon-do klub Skala Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak