ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Sabljanje - 35. Cvetkov memorial - Zmaga v Velenje

NOVICA 20.12.2016



Člani Sabljaškega kluba Rudolf Cvetko Velenje, so v nedeljo 18. decembra 2016, sabljali na Cvetkovem memorialu v Ljubljani. Gre za enega močnejših mednarodnih turnirjev za mlajše udeležence (vključno s kategorijo kadeti) v orožju floret.

Tokratnega, že 35. memoriala, se je udeležilo devet sabljačic in sabljačev velenjskega kluba ter v močni mednarodni konkurenci svoje florete vihtelo zelo dobro. Med kadeti je Borut Mohorko zasedel 5. mesto, Jakob Jurjovec pa 16. Med kadetinjami sta bili Nika Jenko 15. In Iza Šerc 17. Med dečki B sta bila Mark Poprask in Leo Čretnik 13. In 14. Med deklicami B so bile Pia Čretnik 7. Ana Jurjovec 8. In Iza Šerc 14. Med dečki C so bili Mark Poprask 6., Brin Krk Sovinc 9. In Leo Čretnik 14.

Za največje presenečenje in v veselje celotnega kluba ter trenerja Klemna Špeha, je poskrbela med deklicami C Ana Jurjovec, ki je v tej kategoriji zmagala brez predane borbe. 

Čestitamo!

Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje


 

 

Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak