ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - zmaga deklet na polfinalnem obračunu na domačem igrišču

NOVICA 14.03.2017



Za dekleti je prvi spomladanski boj. V polfinalu ženskega pokala so se na domačem igrišču z umetno travo pomerila z igralkami ŽNK Ankaran in z zadetkom Sare Agrež zmagale z 1:0 in si tako zagovotile vstopnico v finale, ki bo kot v preteklih letih odigran na Koprski Bonifiki. 

"Za nami je težka tekma. Ankaran se je v prestopnem roku okrepil, kar je bilo razvidno tudi danes na igrišču. Bile so enakovreden nasprotnik. enem tednu nismo zmogli narediti veliko. Čaka nas še nekaj dela, imamo čas, da se pripravimo na prvenstvo in finale pokala. Čestitke dekletom za borbo in Sari za prvenec v članskem dresu, ki nas je popeljal v finale.", je po tekmi povedal domači strateg Dušan Uršnik.

Po polfinalem boju sledi premor saj dekleta reprezentance U17 odhajajo na kvalifikacije Elite round na Nizozemsko na katerem se bodo borile proti reprezentancam Avstrije, Švice in Nizozemske borile za vstopnico na Evropsko prvenstvo 2017.

Med reprezentantkami sta tudi naša Izabela Križaj in Sara Agrež. 

Čestitamo dekleta!

Vir: NK Rudar Škale

 

Vir: NK Rudar Škale Vir: NK Rudar Škale

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak