ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Odprtje Smučarsko skakalnega centra Velenje in 1. tekma za Pokal MOV

NOVICA 12.05.2017



V petek, 26. maja 2017 bo ob 19.30 potekalo slavnostno odprtje prenovljenega Smučarskoskakalnega centra Velenje in prva tekma za 1. Pokal Mestne občine Velenje, kjer bo prisotna tudi celotna slovenska mladinska reprezentanca. Po pozdravnem nagovoru župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča, bosta sledila častna skoka na obeh skakalnicah ter pričetek tekme. Za zabavo bo po razglasitvi rezultatov in podelitvi nagrad poskrbela skupina SkorBand.

V nedavni prenovi Smučarskoskakalnega centra so zgradili dve novi smučarski skakalnici K35 in K55 ter sodniški stolp in brunarico, kot spremljevalna objekta. V investicijo je bilo vloženo prek 450.000 evrov, Fundacija za šport Republike Slovenije pa je k investiciji prispevala 60.000 evrov.

Na tehničnem preizkusu skakalnic, ki so ga izvedli 5. maja, je sodeloval tudi nekdanji vrhunski slovenski skakalec Primož Peterka. 

Vir: velenje.si

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak